Components
Hero banner
YES! Protein Range Hero Banner
Image mobile
YES! Protein Range Hero Banner

YES! plantaardige proteïne repen

YES! Plantaardige proteïne repen zijn lekkere en voedzame tussendoortjes, geschikt voor ieder moment van de dag. Elke reep bevat 10gram plantaardige proteïne, afkomstig uit erwten en noten.

Heading
De kracht van proteïne**
Column
Icons
Icon
10g plantaardige proteïne
Description
10g plantaardige proteïne
Icon
noten & erwten
Description
noten & erwten
Icon
glutenvrij
Description
glutenvrij
Icon
hoog in vezels
Description
hoog in vezels
Icon
bron van proteïne
Description
bron van proteïne
Icon
vegetarisch
Description
vegetarisch
Column
Text field

YES! plantaardige proteïne repen zijn lekkere en voedzame tussendoortjes, geschikt voor ieder moment van de dag. Elke reep bevat 10 gram plantaardige proteïne, afkomstig uit erwten en noten. De ideale keuze voor onderweg, na het sporten of om je honger te stillen tussen maaltijden.

Met onze YES! plantaardige proteïne repen hoef je geen concessies te doen aan de smaak. Ze zijn gemaakt met heerlijke noten en een vleugje pure chocolade. De pure chocolade is gemaakt van duurzaam ingekochte cacao, gecertificeerd door Rainforest Alliance.

YES! Natuurlijk echt lekker

*Proteïnen dragen bij tot de instandhouding van de spiermassa. Het is belangrijk om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.

*We zijn verkrijgbaar bij o.a. AH to Go en Etos. 

Onze YES! Plantaardige proteïne repen

Amandel, Pinda & Pure Chocolade

Wij zijn gek op plantaardige proteïne, afkomstig uit erwten en noten! Makkelijk voor onderweg tijdens een drukke dag.

 

blueberry

Cashew, Blauwe Bosbes & Pure Chocolade

Ontdek nu YES! met 10g plantaardige proteïne, afkomstig uit erwten en noten. Perfect voor onderweg!

Dit vind je misschien ook leuk

Ook zo gek op de combinatie noten en banaan? Ontdek dan nu de YES! Banaan, Pecan en Pure Chocolade notenreep. De crunchy pecannoten en pinda’s zijn gecombineerd met banaan en verleidelijke pure chocolade. Deze YES!…

Beleef de overheerlijke combinatie van YES! Cranberry & Pure Chocolade Notenreep. De smaakvolle cranberry's zijn verweven met de krokante amandelen, geroosterde pinda’s en verleidelijke pure chocolade. Alle…

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

banana

Ook zo gek op de combinatie noten en banaan? Ontdek dan nu de YES! Banaan, Pecan en Pure Chocolade notenreep. De crunchy pecannoten en pinda’s zijn gecombineerd met banaan en verleidelijke pure chocolade. Deze YES!

cranberry

Beleef de overheerlijke combinatie van YES! Cranberry & Pure Chocolade Notenreep. De smaakvolle cranberry's zijn verweven met de krokante amandelen, geroosterde pinda’s en verleidelijke pure chocolade. Alle ingrediënten samen zorgen voor een krokante reep met een lekkere bite.

choc sea salt

Ontdek de verleidelijke sweet & salty combinatie in de YES! Pure Chocolade, Zeezout en Amandel Notenreep. De krokante amandelen en geroosterde pinda’s zijn gecombineerd met subtiele korrels zeezout en verleidelijke pure chocolade. Alle ingrediënten samen maken deze reep onweerstaanbaar.