Natuurlijk
echt lekker
Noten

Verrassend lekkere combinaties van pure chocolade met noten en bijpassende ingredïenten. Onze notenrepen zitten boordevol met noten, zijn vegetarische snacks en bevatten een bron van proteïne & vezels. Noten bevatten onverzadigde vetten (= “goede vetten”), eiwitten en vezels. Hierdoor passen ze in een gezond voedingspatroon.

5g suiker per reep

Vegetarisch

Rijk aan vezels

Bron van proteïne

Glutenvrij

Onze YES! Notenrepen

Pure Chocolade, Zeezout & Amandel Notenreep

Zeg ‘YES!’ tegen deze sweet & salty combinatie van pinda’s en amandelen, subtiele korrels zeezout en verleidelijke pure chocolade.

Koop nu

Cranberry & Pure Chocolade Notenreep

Smaakvolle cranberry's verweven met krokante amandelen en pinda’s, en verleidelijke pure chocolade. Wie had ooit gedacht dat snacken zo lekker én voedzaam kon zijn?

Koop nu

Koffie, Pure chocolade & Kersen Notenreep

Boem! Maak jouw snackmoment nog lekkerder met deze spannende combinatie van koffie, kersen en pure chocolade in een heerlijke notenreep!

Koop nu

Banaan, Pecan & Pure Chocolade Notenreep

Ook zo gek op banaan en noten? YES! Ontdek deze combinatie verborgen onder een laagje pure chocolade in deze YES! notenreep.

Koop nu

Dit vind je misschien ook leuk

AAnanas en Kokos Fruitreep teaser1

Ananas en Kokos Fruitreep

Proef de zomer in deze verfrissende YES! fruitreep met de uitdagende smaakcombinatie van Ananas en Kokos.

Ontdek

Framboos en Chia Fruitreep

Op zoek naar een vegan en smaakvolle snack? Zeg dan ‘YES!’ tegen deze verrassende combinatie van Framboos en Chia. Verfrissend en vol met fruit.

Ontdek