Over ons

HI FOOD LOVER!

Ben jij klaar om onze creatieve smaakcombinaties te ontdekken die gemaakt zijn van lekkere en simpele ingrediënten? YES? YES!! Dan nemen wij je mee in de wereld van onze YES! tussendoortjes. Welkom!

HOE ONS YES! AVONTUUR IS GESTART 

Ons verhaal begon bij de zoektocht naar een snack die zowel lekkere als voedzame ingrediënten bevat, maar.. dit was moeilijk te vinden! Gelukkig gaf de natuur ons inspiratie. Het combineren van lekkere en simpele ingrediënten om heerlijke notenrepen en fruitrepen van te maken in creatieve smaakcombinaties. Oftewel, het creëren van het ideale tussendoortje. Een handige reep om mee te nemen voor onderweg, op het werk of voor het sporten. YES! Natuurlijk echt lekker!

 

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

Bij het maken van deze lekkere repen denken we natuurlijk aan jullie wensen. Zo zijn onze notenrepen ook vegetarisch en bevatten ze een bron van proteïne en vezels.Daarnaast zijn onze fruitrepen veganistisch en bevatten ze alleen 100% natuurlijke suikers uit fruit. Tot slot zijn al onze repen glutenvrij. Kortom, voor ieder wat wils!

CARING ABOUT NATURE

bg

PAPIEREN VERPAKKING

We hebben afscheid genomen van plastic! Wij zijn er trots op dat onze repen nu verpakt zijn in een papieren verpakking. Het papier komt van duurzame bronnen die gecertificeerd zijn (FSC en PEFC). Zo helpen wij mee om minder plastic de wereld in te brengen!

bg

UTZ COCOA

Als natuurliefhebbers pakken wij onze verantwoordelijkheid om de natuur te behouden en te beschermen. Daarom wordt er in onze notenrepen gebruik gemaakt van 100% duurzaam gecertificeerde cacao ingekocht via het Nestlé Cocoa Plan in samenwerking met UTZ. Op deze manier helpen we mee aan een beter leven van de cacaoboeren.

Yes Logo